Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest event ja ha passat.

Exposició “FERN SEHEN” de Monika Anselment

28 28Europe/Andorra novembre 28Europe/Andorra 2015 - 31 31Europe/Andorra gener 31Europe/Andorra 2016

Fotografia – Instal·lació

Inauguració: Dissabte, 28 de novembre de 2015
Exposició visitable del 28 de novembre de 2015 al 31 de gener de 2016

En alemany una televisió és un aparell per a mirar el que està lluny. La paraula grega tēle dins de la paraula televisióés equivalent a FERN que significa lluny i la paraula llatina visiō dins de la paraula televisió és equivalent a SEHENque significa mirar.
En aquest conjunt d’obres, l’artista alemanya entenc el seu treball artístic com a investigació de les estructures i relacions en les nostres societats. Es proposa descobrir l’invisible, vol fer perceptible les imatges que tenim al cap, però que no necessàriament som conscients que les tenim o no sabem el que signifiquen. Pretén trobar les estructures que no es veuen al primer cop d’ull. En aquest sentit, un dels focus per a investigar aquelles estructures són per a ella els mitjans de comunicació de masses.
Totes les obres tenen com a base fotografies preses davant de la televisió relacionades amb conflictes bèl·lics, desplaçaments forçosos de població, situacions d’exili i d’immigració. Es tracta d’una reapropiació crítica de documents gràfics del que veiem cada dia en els telenotícies o en documentals i reportatges.
Fotografies, vídeos i instal·lació formaran el conjunt de l’obra presentada al Museu Memorial de l’Exili i al Museu de l’Empordà.

Exposició realitzada en col·laboració amb el Museu de l’Empordà.

Detalls

Inici:
28 28Europe/Andorra novembre 28Europe/Andorra 2015
Finalització:
31 31Europe/Andorra gener 31Europe/Andorra 2016

Recinte

Museu Memorial de l’Exili
Carrer Major, 43-47
La Jonquera, 17700
+ Mapa de Google