Concert: sota les cunetes, justícia!

30 de gener de 2016

Arrel de l’acte Justícia pels crims del Franquisme que va tenir lloc el 20 de novembre davant la presó Model de Barcelona organitzat per d’Òmnium Cultural amb el suport de moltes altres entitats, el festival Barnasants ha produït l’espectacle Sota les cunetes, justícia que parteix del concepte musical d’aquell acte, tot ampliant-lo amb altres cançons i artistes.

El concert tindrà lloc el proper 7 de febrer a les 19h a l’auditori Barradas de L’Hospitalet. Sota la direcció artística d’Alfons Olmo (Verdcel), comptarà amb les actuacions de Feliu Ventura, Rusó Sala, Meritxell Gené, Cesk Freixas, Montse Castellà i Joanjo Bosk, que interpretaran cançons de Maria del Mar Bonet, Raimon, Ovidi Montllor, Lluís Llach, Quico Pi de la Serra, Marina Rossell, Joan Isaac, Joan Pau Giné, Guillem d’Efak i Teresa Rebull, entre d’altres.

Venda d’entrades, aquí.

sotalescunetesjusticia_def2